גלולות להגברת חשק מיני

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

10/05/2018 | 16:27 | מאת: מ

שלום לאחרונה נתקלתי בגלולות המעלות כביכול את החשק המיני (ויאגרה נשית ) האם מוצר זה אמין ויעיל ? אני מטופלת ביוטירקס לאיזון חוסר בבלוטת התריס , האם ישנם איסור ליטול עקב כך את הגלולה? בתודה מראש

כל הכדורים הללו שנמכרים ללא מרשם רופא היעילות שלהם בספק. בדרך כלל אלו תמציות צמחים. הם אינם גורמים נזק ואין מניעה לקחת אותם לדעתי. אבל מציעה לך לעשות ברור הורמונלי מלא לפני שאת קונה אותם שכן יכול להיות שחוסר איזון הורמונלי הוא זה שגורם לירידה בחשק המיני, כמו כן גם סיבות רגשיות סביבתיות וזוגיות הן הסיבות העקריות לירידה בחשק מיני בנשים.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים