אורגזמה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

14/04/2018 | 21:54 | מאת: שירי

שלום אני בת 45 . יוצאת עם בחור נחמד כשבוע וחצי. יוצא לנו להיפגש כמעט מידי יום ולזמן ארוך. הניסיון המיני שלי ממש קצר, ולצערי עד עתה לא מצליחה לחוות אורגזמה (לבד מצליחה לעיתים ,אך היא לא עוצמתית). אני מאוד מתוסכלת, מרגישה שאני מעייפת אותו לשווא.. לא יודעת איך לכוון את בן הזוג. הוא מתוסכל מכיוון שמרגיש שהוא לא מצליח . אני נמשכת אליו, ומניחה שהוא נמשך אלי (בכל הפעמים ששכבנו הצליח להגיע לאורגזמה ). הקושי שלי בקשר הוא שאני מצפה שהוא יביע במילים והוא לא עושה זאת. למשל שיגיד שהוא נמשך אלי וכד'. אני מבינה שאנחנו ממש ממש בתחילת הקשר ושלוקח לו יותר זמן להתחבר. האמת שלא סיפרתי לו שהניסיון המיני שלי קצר ואני תוהה אם עלי לשתף אותו בזה כבר עכשיו.... לא מרגישה בנוח עם זה , הייתי מעדיפה לא לשתף. מה עלי לעשות כדי לחוות אורגזמה ? האם לעדכן אותו בניסיון המיני הקצר ? תודה

שלום רב כן, תשתפי אותו כי אחרת יכול לחשוב שאת לא מגיעה לאורגזמה בגלל שהוא לא מאהב טוב או שאת לא נמשכת אליו. האם הגעת לאורגזמה פעם באוננות? מה שחשוב זה להיות רגועה ומרוכזת, לזרום עם התחושות ולא להיות במתח אם תגמרי או לא . כמו כן כדאי שתאונני ותלמדי להגיע לאורגזמה לבד בתנוחות שונות, וכדאי שתפני ליעוץ מיני דרך אתר איט״ם למטפלת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים