שאלה לד"ר ליאורה כהות במפשעות

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

09/04/2018 | 11:34 | מאת: מיואשת

שלום ד"ר, כתבתי בעבר והמלצת ללכת לרופא עור. יש לי כהות במפשעות זה משהו שנהיה לא זוכרת כבר כמה שנים יש לי אבל לפחות 4. זה מאוד מפריע לי זה יוצא את קו הבקיני וככל שנכנסים פנימה ממש בחיבור של הירך למפשעה זה שחור אפור. רופא העור אמר שיתכן שזה הורמונלי.למה הכוונה ואיך ניתן לשפר את זה?אם איזו תרופה? אגב אינני נוטלת גלולות ולא עברתי הריון.

לא ברור לי למה התכוון יכול להיות הכוונה שזה משהו גנטי. וזה צבע העור שלך. לא מכירה הורמונים שגורמים להתכהות העור

10/04/2018 | 14:08 | מאת: מיואשת

שלום, נאמר לי כעת ללכת לאנדוקרינולוג כי יתכן וזה אקהטוזיס ניגריקנס= כהות השחורה ויש כמה סיבות שגורמות לזה: כמו תנגודת לאנסולין, עודף אנדרוגנים, שחלות פוליציסטיות ובעיות בבלוטת התריס. אז כן יכול להיות סיבה הורמונלית.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים