ריח מוזר הפרשות מוזרות מהנרתיק אחרי סקס בפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

09/02/2018 | 09:50 | מאת: שני

לפני שבוע בערך שכבתי עם חבר שלי בפעם הראשונה, ומאז יש לי ריח מוזר מאיבר המין והרבה הפרשות עם הריח הלא נעים. אני מאוד מקפידה על היגיינה וגם לפני ששכבנו התקלחנו והשתמשנו בקונדום בנוסף לגלולות. מה זה יכול להיות ואיך נפטרים מזה? תודה מראש😊

ללא בדיקה שלך קשה להעריך מהן ההפרשות הללו. בדרך כלל הפרשות מרובות בעלות ריח לא נעים יכול להיות סימן של זהום חיידקי. אם המצב לא ישתפר בימים הקרובים פני לבדיקת רופא נשים. בינתיים את יכולה להחדיר לנרתיק נירות או כמוסות של פרוביוטיקה כל ערב לפני השינה למשך מספר ימים ותראי אם הפרוביוטיקה שאלו חיידקים טובים שנמצאים בנרתיק ישפרו את המצב

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים