שאלה.....................

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

28/01/2018 | 01:59 | מאת: מירי

שלום רב שתי שאלות1-אם הגבר לא גומר בפנים עדיין יש סיכוי להריון? 2-אם אני עומדת לקיים יחסים אבל מרגישה יבשה מה זה אומר?זה אומר שאין גירוי מיני למרות שבראש שלי אני מרגישה שכן? תודה

שלום מירי, יש אפשרות להריון אם הגבר לא גומר בפנים-אם הוא גומר סמוך לפתח הנרתיק, ואז יש לנוזל הזרע אפשרות להיכנס לנרתיק. אם את יבשה בנרתיק למרות שאת מגורה- אולי את לא מקבלת את הגרוי המתאים או שאת לא מרוכזת בגרוי. יש אפשרות לעיתים רחוקות אצל צעירות - גם לסיבה רפואית- כמו סוכרת במצב מתקדם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים