חרדה ממגעים רוצה הסבר ומידע

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

30/12/2017 | 17:28 | מאת: אנה

היי, אני בת 29 לא קיימתי יחסים בכלל , תמיד נגעתי בעצמי, לא יודעת אם אני בתולה בגלל המגעים האלו , ויש לי הרגשה שמבנה הגוף לא תקין . אני דואגת נורא.

שלום אנה למה הגעת למסקנה שמשהו לא תקין בגוף שלך? את יודעת למה את בחרדה ממגע אינטימי? עברת בעבר ניצול מיני או חוויה לא נעימה כלשהי שקשורה למין? למה את דואגת אם את בתולה? את מתכוונת שאולי החדרת אצבע או חפץ לאיבר המין וזה נגע בקרום הבתולים? טוב שאת מאוננת, זו חוויה משמעותית בשבילך. אני מציעה שתפני למטפלת מינית מוסמכת דרך אתר איט״ם עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית כדי לברר, לאבחן ולעזור לך עם כל הנושאים האלה. אנחנו מטפלים בזה כל הזמן

31/12/2017 | 13:30 | מאת: אנה

לא עברתי כלום, פשוט הכל תלוי במחשבות , איך אדע אם הכל בסדר בלי לפנות לשום מקום?

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים