חשק מיני ירוד מזה ארבעה חודשים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

06/12/2017 | 04:38 | מאת: מירי

שלום מרים ברנר נשואה מזה 12 שנים, בחודשים האחרונים אין לי חשק מיני, בעלי מבקש דברים שלא נעימים לי, מחדיר וברטור, מדבר גסיות,מרגישה חפץ כדי שיגיע לסיפוק מיני. הוא שולח הודעות פורנוגרפיות לחברים וצופה בסרטים וזה מגעיל ודוחה אותי. אבל בחודשים האחרונים אין לי צורך במגע. חשבתי שמהתקן מרנה והוצאתי. הוא אדם טוב אך לא מרגישה זוגיות לצידו, לא מתעניין לשלומי לא מרבה לדבר, לא מבלים. לאחרונה מרגישה כמו מכונה שעליה לעשות ולהספיק,מצד אחד מודעת לקשים ומצד שני מבינה שהדבר פוגע במשפחתי, יש לנו 3 ילדים ואני רוצה לשמר את הקשר יש לציין שאני לא נמשכת לשום גבר..העדר חשק

שלום רב האם הייתם בעבר בטיפול זוגי? האם הייתם חברים טובים ונהניתם לבלות יחד בתחילת הקשר? לפי מה שאת כותבת את משתפת פעולה עם בעלך , מאפשרת לו לעשות לך דברים שאת לא מעונינת בהם ובניגוד לרצונך וכך הופכת לקרבן. אולי הירידה בחשק היא על רקע זה. האם שיתפת את בעלך בהרגשתך? איך היו חיי המין שלכם בתחילת הקשר ובעבר? תפנו יחד לטיפול מיני זוגי למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים