איחור מחזור לדר ליאורה!

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

26/11/2017 | 17:21 | מאת: ליאור

הי ד'ר ליאורה... בחודש אוגוסט עברתי הפלה, חודש אוקטובר המחזור שלי הופיע ב16/10 וב המחזור שלי , וב22/10 קיימתי יחסים לא מוגנים ולכן לקחתי פוסטינור. כמה ימים לאחר מכן בתאריך-29/10 הופיע לי דימום ומאז עד היום לא קיבלתי מחזור. עשיתי בדיקת דם ובדיקה ביתית של הריון ויצא שלילי .. רציתי לדעת אם זה הגיוני... אני כבר לחוצה שאולי אני בהריון והבדיקות מטעות .

פוסטינור יכול לגרום לדימומים חריגים ולעכוב במחזור. ולכן המתיני בסבלנות והמחזור יגיע אולי חודש לאחר הדימום שהיה לך

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים