אגיסטן

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

01/11/2017 | 13:10 | מאת: נטשה

שלום ד"ר, מרחתי אגיסטן בעקבות גרד על האיבר מין באופן חיצוני ולא פנימי .. קראתי בעלון שאגיסטן יכול לפגוע ביעילות הקונדום..וצריך לחכות 5 ימים..השאלה שלי היא האם גם במצב בו מרחתי באופן חיצוני ולא פנימי זה יכול להשפיע? ואם כן תוך כמה זמן אפשר לקיים יחסי מין עם קונדום?

בלי קשר ליעילות של האגיסטן אם את סובלת מגרד חיצוני ואולי פטריה אסור לך לקיים יחסי מין עד שהגרד חולף

01/11/2017 | 15:16 | מאת: נטשה

שלום ד"ר, טיפלתי לפני כשבוע בטבליות אגיסטן נגד פטריות..וגירד לי קצת אתמול ולכן שמתי משחה חיצונית.. כמו כן אם כמובן לא יפסיק אלך שוב לרופא.. ולכן שאלתי על היעילות.. אשמח לתשובה בנוגע ליעילות באופן חיצוני..

אגיסטן חיצוני עוזר רק לגירוי החיצוני

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים