חשש להריון.. לד"ר ליאורה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

25/09/2017 | 15:47 | מאת: לירון

פניתי אליך ולא הגבת לי וממש חשובה לי התשובה שלך.. אני עשיתי הפסקת הריון בכדורים והבנתי שבתקופה הזו הכי קל להכנס להריון.. שכבתי עם חבר שלי ללא אמצעים והוא לא גמר בפנים, לאחר 5 ימים עשיתי בדיקת דם והתשובה יצא שלילית וגם קיבלתי מחזור יום אחרי הבדיקת דם.. עכשיו סיימתי את המחזור אבל ממש כואבת לי הבטן ואני פוחדת שאני בהריון.. יש מצב שאני בהריון ובבדיקה עדיין זה לא נקלט? ועןד שאלה אם אקנה ערכת הריון עכשיו תצא תשובה נכונה או שחייב לחכות שיאחר המחזור?כי יש עוד זמן ואני ממש לחוצה

אם קבלת מחזור יום אחרי קיום יחסי מין סביר להניח שאינך בהריון תשובה חיובית של בדיקות שתן להריון תהיה רק שבועיים אחרי יחסי המין הלא מוגנים ולכן כל בדיקה בזמן פחות מזה לא אבחנתית בכל מקרה את צריכה לעשות בדיקת אולטראסאונד אחרי המחזור לראשות שההפלה הצליחה והרחם נקי

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים