הפסקת הריון- הפלה באמצעות בכדורים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

16/09/2017 | 14:26 | מאת: מור

שלום לך ליאורה.. בתאריך 9/8 עשיתי הפלה באמצעות כדורים היה לי דימום כשבועיים מאז עבר יותר מחודש ועדיין לא קיבלתי מחזור..זה הגיוני?? בנוסף עשיתי טעות קיימתי יחסים עם בן זוגי בלי אמצעים אבל הוא לא גמר בפנים.. האם אני יכולה להכנס להריון בזמן זה ? אשמח שתעני לי אני נורא מוטרדת..

את צריכה לפי הפרוטוקול של הפלה עם כדורים לעשות אולטראסדאונד בקורת. אם לא קבלת מחזור עשי בדיקת דם לבטא לשלול שאריות הריון או הריון חדש ופני לרופא הנשים שלך

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים