שאלה בנוגע להורמונים.

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

23/08/2017 | 16:22 | מאת: רחל

אני בגיל המעבר. אני מבינה שבתקופה זו רמת האסטרוגן יורדת באופן ניכר. כיצד בגיל זה מגיע הגירוי והחשק המיני אם רמת ההורמונים נמוכה? אני מניחה שרמת ההורמונים קבועה ואינה עולה בעת קיום המגע המיני. בתודה

נכון שאסגטרוגן יורד אבל לא הטסטוסטרון בשנים הראשונות לגיל מעבר הורמונים במח שאחראים על חשק ותשוקה לא משתנים בעקבות הכל והמון קשור גם למצב נפשי קשר זוגי ותנאים סביבתיים למשפיעים על החשק והתשוקה המינית בכל גיל אבל בעיקר לאחר הפסקת הוסתות

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים