קרע חוזר בנרתיק בזמן קיום יחסים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

20/08/2017 | 01:56 | מאת: sis

שלום, לאחר קיום יחסי מין ובמיוחד בזמן החדירה נפתח לי מין פצע כזה בפתח הנרתיק התחתון. הוא מדמם, ושורף לי בזמן הסקס. לאחר כמה ימים הוא שוב נסגר ובזמן קיום יחסים שוב נפתח וכך וחוזר חלילה כבר שנתיים!!! אפשר בבקשה פתרון לעניין? יחסי מין הפכו להיות בלתי נסבלים. אני ובעלי מתוסכלים! תודה רבה מראש!

קשה לתת לך פתרון ללא בדיקה שלך יכול להיות בעיה של מחלה דלקתית בפתח הנרתיק של העור, חוסר הורמונלי,, כווץ יתר של שרירי רצפת אגן, חוסר רטיבות בזמן חדירה, יובש נרתיקי ללא בדיקה שלך למציאת הגורם אי אפשר לתת פתרון הולם

20/08/2017 | 10:54 | מאת: SIS

תודה על המענה המהיר, אין בעיה של רטיבות או כיווץ שרירים, העניין הוא שזה גם נירפא יחסית מהר 2-3 ימים והאזור נישאר ללא סימנים בכלל, איך אפשר לבדוק את זה?

רופא מומחה למחלות העריה

15/07/2019 | 09:15 | מאת: Lol

יש לי את אותה בעיה בדיוק, אני כבר מיואשת שמתי שמן שקדים נרות הכל, לא קיימתי יחסי מין שבועיים וזה פשוט כל פעם חוזר מישהי מצאה פתרון ???

09/08/2021 | 17:10 | מאת: אני

היי יש איזשהו פיתרון בבקשה? אני סובלת בדיוק מאותה הבעיה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים