אבדה התשוקה אין נשיקות וליטופים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

17/08/2017 | 06:32 | מאת: א

אני ובן זוגי כבר בקשר שנה בתחילת הקשר הייתה תשוקה חשק מיני נשיקות היה מתעניין אם סופקתי במהלך הסקס .. בחודשים האחרונים הוא כבר לא מנשק אותי ולא אכפת לו אם הגעתי לאורגזמה , אנחנו נפגשים רק 3 פעמים בשבוע יש מקרים שאני שוכבת לידו עירומה והוא לא נוגע בי . אני אישה מאוד יפה וסקסית והוא גורם לי להרגיש רע כאילו משהו בי חסר. יש לו קבוצה בואצ אפ של סרטי פורנ ששולחים אחד לשני וגם באייפד רואה סרטים כשאני לא אצלו ומענג את עצמו.. יש לי את ההרגשה שהוא מעדיף לראות פורנו ולאונן מאשר לקיים יחסי מין. כמה פעמים שניסיתי לשתף פעולה איתו התעורר לו החשק רק כששמנו סרט , הוא אומר שאוהב אותי וכמה פעמים שניסיתי לסיים את הקשר הוא נלחם.. הבעיה היא שאני מרגישה גרוע לידו לא כיף לי כבר בסקס בלי נשיקות בלי ליטופים הכל מכני

הבעיה שאת מתארת קשורה כפי שהעלת לצפיה בסרטי פורנו סרטי פורנו מרגשים מעוררים את הפנטזיה והגוף ונותנים לנו סיפוק מידי מבלי להתאמץ בכלל לענג את בת הזוג... הפתרון יהיה לפנות ליעוץ זוגי מיני כדי לשפר לרענן ולהעמיק את הקשר המיני ביניכם למרות הצפיה בפורנו. אין לי ספק שבן זוגך יצטרך להוריד ולצמצם את הצפיה בפורנו כדי לצמצם את הסיפוקים המידיים והקלים ולהתחיל ללמוד להשקיע במין בזוגיות

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים