זוגיות של 4 וחצי שנים וחוסר הנאה בסקס

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

31/07/2017 | 20:39 | מאת: קרין

שלום! אני בת 22 ובזוגיות כבר כמעט 5 שנים (מגיל 17) והבן זוג בן 22. לפני 4 חודשים נפרדתי מבן הזוג שלי בגלל הרצון להתנסות עם גברים אחרים (הוא היחיד שקיימתי איתו יחסים). בזמן הפרידה שכבתי עם 2 גברים אחרים וגיליתי שלמעשה מעולם לא נהנתי בסקס עם הראשון ומעולם לא הגעתי לפורקן איתו. עם השניים האחרים כן. לפני כחודש יזמתי איתו ניסיון לחדש את היחסים בגלל האהבה שקיימת בנינו. הזוגיות שלנו תמיד היתה מושלמת ואני אוהבת הכל בו, חוץ מהסקס. אני מרגישה לא נמשכת, לא מגורה ומתחמקת מלקיים איתו יחסי מין. מלבד זאת, החדירה לעיתים מכאיבה ואני רק מחכה שהעניין יסתיים. ולמרות כל זה, הוא האחד שאיתו אני ארצה לבנות את חיי ולהקים משפחה. האם יש פיתרון כלשהו בנושא? האם כדאי לפנות לייעוץ זוגי או אישי? אני מרגישה חסרת אונים..

שלום לך יש הבדל בין חוסר משיכה וחוסר רצון למגע אינטימי שיכול לגרום לכאב בחדירה, לבין חוסר גרוי ואי הגעה לאורגזמה שאפשר לפתור בעזרת תקשורת מינית פתוחה מילולית ולא מילולית. כדי להבין מה קורה לך בקשר הזה בתחום הרגשי והמיני, תפנו יחד למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים