שאלה למרים- חיי המוזרים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

06/07/2017 | 23:54 | מאת: ענת

שלום, יש לך אולי הסבר למה גברים לא מתייחסים אליי יפה? אני מרגישה שאני פשוט מגנט לאותו סוג של טיפ. לפעמים זה במילים, מרשים לעצמם נניח ברחוב או במעלית ציבורית. לפעמים זה בעבודה או בלימודים הערות סקסיסטיות. אבל נעזוב את זה כי הם לא שלי. למה גם בחור שאני יוצאת איתו כבר בפגישה הראשונה מדבר על מין והכל מתרכז לכיוונים הללו ולפעמים ממש שולחים כבר ידיים. זה מאוד מעליב. אנישמה גבולות אבל אני רוצה לדעת. למה דווקא איתי הם מרשים בכלל לנסות? ואני מאוד עדינה ,אולי בגלל זה? המצב נהיה גרוע שאפילו דרך מייל פשוט שבו הייתי צריכה להעביר קו"ח לאיש מקצוע שמכיר מישהי ממשפחתי והתנדב בלעזור למצוא לי עבודה התחיל לרדוף אחריי לא התכתבנו. רק העברתי קו"ח. הוא גבר נשוי הוא כל הזמן רצה שניפגש הוא לא ראה אותי מימיו ולא יודע איך אני נראית ממש רצה לבוא אליי הביתה כדי "לשבת על קו"ח" ואח"כ מיליוןן טלפונים גם כשלא עניתי המשיך.כמובן שלא העביר את קו"ח שלי למלא קולוגות שמכיר. .למה מתייחסים אליי כך? יש לי רתיעה מסויימת מכל הסיטואציות שיכולות להיות במפגש עם גבר פשוט לא רוצה להיות בסיטואציות הללו שנדחקת לפינה. וחיי הזוגיים על הפנים בשל כך כי אני מפחדת. איך אפשר לדעת מה הסיבה? תודה

שלום ענת, יש כל מיני הסברים אפשריים למה זה קורה, כולל תרבות דייטים שיש היום לחלק מהבחורים. מה שחשוב זה שאת שמה את הגבולות ובוחרת עם מי את רוצה להיות, באיזה קצב את רוצה להתקרב, ושהתנהגות זו כלפייך לא גורמת לך להרגיש שאת הזמנת את זה. את הרתיעה או החרדה מקשר זוגי כדאי לך לברר בטיפול פסיכולוגי רגיל או דרך אתר איט״ם אצל מטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים