בהמשך לתשובתך אלי לגבי חוסר חשק מיני במערכות יחסים שלי עם גברים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

03/07/2017 | 14:44 | מאת: לילך

בהמשך לתשובתך, יש לי חלומות מיניים והעבר היו לי יחסים מיניים שאהבתי עם גבר שהייתי מאוהבת בו באופן חד צדדי. בעשור האחרון עבדתי בחשפנות ובעיסוי לגברים עם הרפחה מינית ומאז אני מרגישה שסקס זה כמו עבודה ואיו לי שום חשק מיני לאף גבר. יכול להיות שפגעתי בעצמי בעבודות האלו וכל התפיסה שלי על מין השתנתה?

כן, בהחלט יכול להיות שעברת מקיצוניות של תחושות מיניות בקשר אהבה חד צדדי לעיסוק במין מנוכר ללא רגש. כדאי לך לפנות לטיפול

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים