שאלה בנושא מיניות וחוסר חשק לקיים יחסי מין

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

03/07/2017 | 13:40 | מאת: לילך

אני בת 39 ואין לי שום חשק לקיים יחסי מין כלל. זה ניתפס בעיני כמטרד. כמו עוד עבודה שצריך לעשות. בגלל התחושה הזאת אני לא מחזיקה מעמד בקשר עם גברים ונשארת לבד... לא רוצה להישאר לבד. מה ניתן לעשות?

שלום רב, האם אי פעם בעבר את זוכרת הנאה מגרוי מיני, אוננות, פנטזיות, חשק מיני? הנאה מנשיקה, חיבוק, ליטוף? כדאי שתפני למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

03/07/2017 | 14:11 | מאת: לילך

כן יש לי חלומות מיניים. ובעבר נהנתי ממין עם גבר שאהבתי. בשנות השלושים עבדתי בתחום חשפנות והייתי עובדת בלעשות לגברים עיסוי עם הרפיה מינית ואני חושבת שאולי זה פגע בי. כי מאז סקס נראה לי כמו עבודה ואין לי שום עיניין

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים