למרים- לא מבינה את עצמי

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

02/07/2017 | 22:30 | מאת: בעיה מוזרה

שלום, אני מרגישה מאוד שונה מאחרים ומאחרות. בכל מה שנוגע למין אני נרתעת מזה והמצב עד כדי כך קשה שהרי יש כל מיני סוגים התקרבות אינטימית מנשיקה ועד התגפפות ועד מין מלא.. ואני אפילו הנגיעה הכי קטנה מקפיצה אותי ואת יודעת מה עצם המחשבה על זה עצם המחשבה שאם יש לי בחור אז זה יגיע לשלב הזה מתישהו מפריעה לי. כתוצאה מכך אני ממש מתנזרת אפילו לא מנסה ואני אגיד לך למה ואולי גם זו הסיבה שיש לי רתיעה מכל הנושא, פעם חשבתי שאני יכולה לשלוט בקשר כלומר יוצאים עם מישהו מכירים את האישיות מתאהבים ואז כמובן שיש התקדמות גופנית אבל אצלי זה לא כך זה ישר מגע וזה הקפיץ אותי וגם לא נעים לי וזה דפוס שחוזר על עצמו אז זה גרם לי לרתיעה. לנושא קצת אחר משיכה. בד"כ אנשים נמשכים לאנשים יפים סימטריים וכו'. ואני חושבת שרף המשיכה שלי גבוהה בכל אופן יחסית לממוצע ברחוב רוב האנשים לא נראים טוב כך שבלי שום קשר למגדר רוב האנשים לא נראים טוב בעיני אני אפילו מסתכלת על נשים או בחורות ולפעמים שואלת את עצמי איך היא נשואה או יש לה מישהו ( לא ברמה החברית)אלא מבחינת מין איך מישהו שוכב איתה או איתו. ודבר אחרון: לא יעזור כלום אני אף פעם לא מרגישה טוב עם המיניות שלי ליד גבר ואני לא יכולה להשתחרר מכל מה שכתבתי לך. כי זה קורה בפתאומיות שמישהו מנסה לנשק אותי וכו' ואז זה מקפיץ אותי. כי הכל מתערבב ביחד גם נושא המשיכה, גם נושא ההרגשה שלי ויש דחיה. ניסיתי לעבוד על עצמי למשל רק לצאת לדייט ראשון אבל כבר שם מתחיל כל ההימרחות עליי וקשה לי עם זה. אני ממש לא יודעת להגדיר את הבעיה הזו וממה זה נובע, לדעתי אולי מהיחס של גברים למיניות שלי. בכל מקרה שורה תחתונה זו הרגשה של חוסר חשק כבר שנים לא התאהבתי ולא נדלקתי מבחינה חיצונית על מישהו. ואני לא מבינה למה אני ככה.

שלום לך, האם את חושבת שאת פרפקציוניסטית? מאוד ביקורתית? רואה דברים בשחור-לבן? לפעמים גם הביקורתיות נובעת מחרדה מקשר אינטימי, זו דרך להתגונן, ואז צריך לברר את מקור החרדה או הרתיעה. אני מציעה שתפני לטיפול אצל מטפלת מינית מוסמכת דרך אתר איט״ם, מטפלת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים