שאלה לד"ר ו/ למרים חשק מיני

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

29/05/2017 | 20:10 | מאת: ס'

שלום, אני בתולה בגיל מבוגר כולם מתעניינים בסקס או מאוננים וכו'... אין לי את זה כלום לא מרגישה שאני מפסידה משהו ולא מאוננת למרות שפעם ניסיתי לראות על מה מדובר כלומר לא מתוך חשק. האם משהו לא בסדר אצלי? או שחשק זה כשיש פרטנר? אני גם שמה לב שהרבה רוצים פרטנר בגלל החיזור, מי וכו' ולאו דווקא בהכרח בגלל החברות העמוקה והכנה. האם בשל חיפושי אחרי משהו שהוא יותר חבר רגשי שאפשר לסמוך עליו אני נמצאת כל כך מאחור? מנסה להבין אם יש לי בעיה בחשק או משהו לא קשורה? תודה

אבקש ממרים שתענה לך על שאלה זו

שלום רב באופן טבעי אם אין טראומות או חוויות לא נעימות בתחום המיני רוב הילדים והמבוגרים מאוננים מדי פעם, ורוב המבוגרים מעונינים ביחסי מין. נשים רבות ( וגם גברים ) מרגישים כמוך שאין ליחסי מין משמעות או ענין אלא רק כחלק מקשר רגשי . אני מציעה שתפני למטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם. בטיפול יעזרו לך להבין מה את מרגישה וחושבת בנושא ולשנות את זה אם את מעונינת בכך

19/06/2017 | 13:19 | מאת: מגיבה

ואני חושבת שאוננות נובעת גם מסקרנות לגבי הגוף שלך וכשעושים את זה יותר חווים כל מיני תחושות שאמורות להיות מהנות וגם הרצון והחשק המיני עולה בעקבות כך. אמנם אני לא מתמחה בתחום אבל מניסיון מועט (שדרך אגב קיים אצל הרבה אנשים) לא נראה לי שיש משהו לא בסדר אצלך, השאלה היא האם את רוצה לחוות את זה או לא. לגבי הקשר הרגשי - יכול להיות שאת נשארת מאחור בגלל החיפוש אבל בסופו של דבר כשתמצאי, הקשר הזה יכול להתהדק ולהוביל גם להתנסות בתחום המיני. אז כדאי להשקיע מאמץ בחיפוש.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים