כיבים כאבים וצריבה בפות

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

25/05/2017 | 00:02 | מאת: דפנה

בשנה האחרונה אני סובלת מכאבים של צריבה בפות, היה דימום מינימלי לאחר מגע בפתח הנרתיק. טופלתי בבטנובט לא עזר ועכשיו במשחת אובסטין שלא עוזרת. לפני מספר ימים היה פצע הדומה לחתך בתוך ולאורך השפתיים הגדולות שהחלים לבד וכרגע פצע דומה בצד השני. אינני יודעת מה לעשות. יש כאבים בעת קיום יחסים.

קשה לי לתת לך אבחנה ללא בדיקה שלך. ממליצה לך אם הבעיה חוזרת על עצמה למרות הטיפולים לפנות לבדיקת רופא המומחה בבעית כאב בעריה.אם את נוטלת גלולות הייתי מפסיקה לחודש חודשיים ורואה אם הבעיה קשורה לזה. יכול להיות שיש מקום לעשות בדיקה בשם וולווסקופיה כדי לראות תחת מיקרוסקופ מה הבעיה בעור

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים