שינוי שעת נטילת גלולות

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

14/05/2017 | 00:12 | מאת: Hk

שלום, אני נוטלת גלולות זואלי מספר חודשים, בכל לילה בסביבות השעה 23:30-12 סיימתי את החפיסה ו-4 ימים לא נטלתי גלולות ומחר רציתי להתחיל להשתמש בחפיסה החדשה בשעה 8 בבוקר- האם אהיה מוגנת? והאם אצטרך לקחת את כל הגלולות שבחפיסה בסביבות השעה 8 בבוקר או שיש אפשרות לשנות את השעה לערב?

אם את עוברת לשעות הבקר תצטרכי תמיד לקחת בבקר בגלולות זואלי לא עושים הפסקות מהחפיסה אלא ממשיכים ברצף כי 4 גלולות אחרונות הן דמי אם את עושי עוד הפסקה של 4 ימים בנוסף ל4 הדמי מדובר על 8 ימים ללא גלולות שזה אומר שאינך מוגנת מהריון

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים