לסקסולוגית מרים חולת ניקיון.

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

08/05/2017 | 17:21 | מאת: אביב

תודה על תשובתך. אני חושבת שהרבה אנשים לא מודעים לצורת התנהגותם או האסתטיקה שלהם. לדג' יצאתי לדייט ראשון ישבנו בפאב והוא לא מכיר אותי מבעוד מועד וישר בא לנשק אותי אז כמובן שזה מבלבל מה? מאיפה? עוד לא הכרנו..יחד עם זאת היה לו ריח של בירה וזה דוחה ושלישית הוא בכלל לא משך אותי כל הצורה שלו ,הכרנו באתר הכרויות. גם בחור שמתחיל איתי פייס טו פייס אני יכולה פתאום לראות אותו כלא מושך ודוחה אם ככה יתנהג ויתחיל לגעת או ליצור קרבה אני מדברת על משיכה פיסית כמובן. ובקיצור קשה לי למצוא מישהו. אני מבינה את כוונתך אבל רציתי לשאול האם מה שאני חשה הוא תיקני?או שיש לי בעיה? וסתם עוד דוגמא אחרת... היום ישבתי באוטובוס על כיסא שהוא כיסא וחצי לא ניתן להיכנס אליו עוד בן אדם ובאו אנשים מבוגרים ופשוט נדחפו והם מרגישים שהם מוחצים אותי ולא מזיז להם אחד קם כי הרגיש שלא נוח לו. השני העיר לי שאני אזוז ואין לאן הייתי דבוקה לחלון ולא קם פשוט הוא מחץ אותי האגן של שנינו היה צמוד ועדיין לא נשען על המעשנת ולא הזיז לו שככה אנחנו כל הנסיעה. ואחרי שירד אז באה עוד אישה מבוגרת והיא ממש נדחפה כולל עם הגב להישען על המשענת וככה על הדרך הישבן והאגן שלה נדחף עם שלי.והיד והכתף שלה היו ממש עלי זה לא נעים אך אחד מהם לא חשב לקום כשראה שלא נכנס בכיסא. פשוט הייתי צריכה לסבול את המגע שלהם. מנסה לומר שלאנשים אין טאקט או רגישות וכנ"ל בדייטים ישר חושבים שהם מושכים שהם ראויים ולפעמים זה לא נעים ומגעיל. אני יודעת שמשיכה זה משהו שנבנה אבל כשבן זוג פוטנציאלי חסר טקט גם בלהעיר לי זה גורם לי להימנע מקשרים. תודה לך בכל מקרה.

שלום אביב, את לא צריכה לסבול, את צריכה לנהל את הדברים לפי מה שמתאים לך, בקצב שלך ועם הגבולות שלך, ולא להיות קרבן. אם נכנסים לך לטריטוריה תקומי ותזוזי משם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים