כאבים בנסיונות חדירה ואחרי אוננות

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

15/04/2017 | 01:38 | מאת: אן

היי בת 19.5, בתולה. בשנתיים האחרונות כבר הרגשתי מוכנה ומזומנה לקיים יחסים וגם נהייתי מגורית יותר ויותר בקלות ולרצות את זה. גם לאונן, בתקופות מסויימות ממש הרבה. היה לי בן זוג שגם ניסיתי איתו כמה פעמים ותמיד לא הצלחנו. תמיד הייתי מאוד סגורה ובכלל לא הצליחה החדירה. כשהתאמצנו יותר זה פשוט כאב ומיד הפסקנו. זה גם הוציא את רוב החשק. בנוסף, תמיד אחרי שאני מאוננת הרבה, בעיקר אם אני גומרת או מתקרבת לזה (אני לא בטוחה ממש אם אני גומרת או לא) אז כמה דקות אחר כך מתחיל לכאוב לי נורא בבטן התחתונה כמו כאבי מחזור קשים וזה נמשך כמעט שעה עד שמפסיק. אני לא יודעת אם זה קשור... עכשיו אני כבר תקופה לבד, ויותר ויותר מבינה שיכול להיות שארצה לקיים יחסים פעם ראשונה עם מישהו שלא בהכרח יהיה בן זוג שלי להרבה זמן קודם. יש משהו שאני יכולה לעשות כדי שיהיה יותר סיכוי שיצליח ושלא יכאב לי כל כך אחרי? ובאופן כללי - האם יש לי סיכוי לפתור את זה בלי טיפול רפואי מתמשך? או עם טיפול אבל ללא פרטנר? כי הבנתי גם שיש מעין סדרות טיפולים ודברים שיש לעשות בבית אבל רובם כוללים פרטנר ולי אין..

לגבי הקושי בקיום יחיס מין מלאים כדאי לפנ ות לרופא גינקולוגי שהוא גם סקסולוג כדי שיבודק אותך ויתרשם האם הבעיה פיזית או נפשית יש בהחלט טיפולים גם אם את ללא בן זוג ואולי אפילו זה הזמן המתאים כשאין לחץ לקיום יחסי מין מפרטנר לגבי כאבי הבטן בזמן או לקראת אורגזמה זו בעיה אחרת שדורשת גם כן ברור רפואי מרופא נשים רצוי סקסולוג

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים