למרים בעיה ביצירת קשר

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

16/03/2017 | 19:42 | מאת: אסתר המלכה:9

היי, אני מסכימה עם מה שכתבת שהקשר צריך להיות בהדרגה ואני גם יודעת שאם זה כך אז לא תהיה בעיה. אצלי לצערי הבעיה שאין הדרגה בגלל זה כלום לא מצליח. המצב עד כדי כך עגום שיצא שהסקתי מהכלל לא הפרט כלומר אם כולם כך מתנהגים אז עליי להשתנות אבל קשה לי. הגוף מסרב אני לא יכולה לתת למישהו שזה עתה הכרתי ואנחנו יושבים באיזה מקום להתחיל ללטף אותי לקרב אותי אליו או לנסות לנשק אותי. אני לא שולטת בתנועות הגוף. אני מבואסת שזה כך. אני כבר תוהה עם לי יש בעיה שאני לא זורמת? אבל כשביררתי הבנתי שרק אצלי זה כך אצל חברותי זה אחרת. אני גם מנסה להבין אם אני משדרת משהו שגוי בהתנהגות לא בקוד הלבוש? נוצרה אצלי כבר רתיעה שאפילו אם מישהו מתקרב אליי הבטן מתהפכת. יודעת שזה יגיע לסיטואציה הזו. לא מזמן יצאתי עם מישהו ושוב אותו סיפור זה יוצר אפקט של בחילה גועל חוסר משיכה והורדתי לו את הידיים מעליי אולי לא הכי בעדינות כי אני פשוט זזה. שאלתי ידיד שלי על המקרה ואפילו בפורום וכולם ענו שלא ככה מתנהגים. ונראה לי בדיעבד שהוא כן היה רציני . עכשיו אני לגמרי מבולבלת כי כמו כתבת מה כולם לא רציניים? סליחה על האורך אבל מטפל מיני מתעסק בבעיה הזו? הכל נתקע במפגשים הראשונים ואין המשכיות כי יורד החשק להם או לי. תודה

שלום רב כן, מטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם תעזור לך עם אספקטים רגשיים, התנהגותיים, מיניים של כל השאלות שאת מעלה כאן במשולב

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים