קושי בקיום יחסי מין גיל מעבר

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

08/02/2017 | 08:06 | מאת: לילך

שלום , אני בת 50 ובגיל מעבר סבלתי מיובש בנרתיק ואני שמה פעמיים בשבוע משחת אובסטין שעוזרת מאד, לא קיימתי יחסי מין כמה שנים, וכעת הכרתי מישהו ונכנס לי לראש שאני יבשה והוא לא יוכל לחדור, פתאום נראה לי שאני צרה למטה ויהיה קושי. בעברי הרחוק היה לי וגיניסימוס , טופלתי ולאחר סיום הטיפול קיימתי יחסי מין. שאלתי היא,למי עלי לפנות? איזה סוג טיפול אני צריכה? מעדיפה טיפול קצר וממוקד. תודה רבה, לילך

מציעה לך לפנות דבר ראשון לרופא נשים שיבדוק ויראה אם את באמת יבשה וצרה יכול להיות שאין שום בעיה פיזית אם בכל זאת תזדקקי לטיפול מיני פני לרופא נשים שהוא גם סקסולוגי

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים