כאבים ביחסי מין עם ידיד

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

13/01/2017 | 14:04 | מאת: דניאלה

שכבתי עם ידיד שלי עם קונדום הוא לא הראשון שלי ואני לא בתולה בהתחלה הוא הסתבך לשים את הקונדום שם אותו הפוך וכל שניה החזיר והוריד החזיר והוריד והוא לא היה מונח בצורה טובה בסופו של דבר אני לא הייתי רטובה בכלל ולא היה לי כיף בשום צורה, והיה נורא קשה להחדיר וזה נעשה באגרסיביות וגם כשהוא הצליח בקושי להחדיר זה מאוד כאב כאילו הגוף שלי דחה אותו והיו לי התכווצויות בנרתיק וגם הקונדום היה יבש מאוד כשחזרתי הביתה ראיתי שיורד לי דם מהנרתיק ויש לי תחושה וכאבים כאילו הוא פצע אותי, חשבתי שזה דימום חיצוני אבל הכנסתי טמפון וראיתי שזה יותר פנימי זה הגיוני שהדימום והכאבים הם בגלל שלא הייתי רטובה וכל העסק לא הצליח והוא פשוט פצע אותי פנימית או שאני צריכה ללכת לעשות בדיקה יותר פרטנית?

מה שאת מתארת בהחלט יכול להיות עקב פציעה וחיכוך על יבש ולכן כאבים ודימום. אבל אם לא היית בחצי שנה אחרונה בבדיקה גינקולוגית בהחלט כדאי לפנות לרופא נשים ולראות שאין בעיה בצמוו=אר הרחם שיכולה לגרום לדימום אחרי יחסי מין

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים