שטוחת חזה בלי ביטחון עצמי

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

04/01/2017 | 19:09 | מאת: אביגל

היי, אני שטוחת חזה לא חזה קטן אפילו פטמות לא היו לי ממש כמו ילדה בת 4 זה היה ככה עד גיל 18 רק עכשיו יש קצת בליטה עדיין אינני צריכה חזיה. זה מנע ממני המון דברים כי תמיד צחקו עליי והיו הערות גם כיום מאנשים בוגרים כל הזמן שידרו לי שזה לא נשי וכך הרגשתי שאני לא הופכת מילדה לנערה לבחורה. בגילאים צעירים שעדיין מתגפפים פחדתי ממגע ותמיד התכווצתי. אני כבר לא מרגישה מינית ומשוחררת ומאוד מאוד קשה לי מה שהוסיף על חוסר ניסיון מיני וזוגי בכלל עד כמה שאנימ שכנעת את עצמי שזה בסדר להיות שטוחית תמיד יש משיהו שיוריד לי את הביטחון. איך אפשר לאהוב את עצמי? אני לא נותנת לאף גבר לגעת בי או לחבק. הנה מחקר שנעשה על העדפת חזה וגם פה שמו לישראלי אפשרות דירוג בבקשה הצצי. אף אחד לא רוצה שטוחה גם בתגובות.. מה עושים? אני לא מסוגלת לאהוב את עצמי ולתת למישהו אפילו לחבק אותי גם סיליקון זה לא נראה טוב http://www.mako.co.il/men-sex/Article-a980aa23f695951006.htm?partner=obfeed

שלום רב לך אני מבינה את הקושי שלך ואת חוסר הבטחון על רקע מסרים מסויימים בחברה בה אנו חיים. עלייך ללמוד לקבל את עצמך ולאהוב את עצמך כפי שאת, וכך תוכלי גם לפתח קשר רגשי עם גבר שיאהב אותך ויקבל אותך כמו שאת,ויש גם גברים שמעדיפים חזה קטן. את היחידה שיכולה להחליט על ניהול חייך, ותראי כמה כח נתת להתבטאויות של אחרים ולפרסומות או מסרים אחרים לקבוע איך תנהלי את חייך. כדאי שתפני לטיפול פסיכולוגי רגיל או למטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים