לא בוטחת בחבר שלי בעכבות "בגידה"

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

03/01/2017 | 11:35 | מאת: אנונימית

שלום, אני בת 23 ובזוגיות כבר כמעט 3 שנים. אחרי שנה בקשר, התחילו לי כאבים ביחסי מין ותדירות הסקס ירדה. חשוב לציין שכן המשכנו בדברים אחרים והוא כן הגיע לפורקן בדרכים אחרות אפילו 3-4 פעמים בשבוע. אבל סקס עשינו בערך פעמיים בחודש. התחלתי להרגיש משהו מוזר ביחס שלו והרגשתי שהוא מסתיר ממני את הטלפון שלו. אחרי חודשיים בערך של הרגשה בלתי פוסקת כזו ואחרי ששאלתי אותו גם מספר פעמים בדרכים עוקפות- "אתה רק שלי?" (מחשש לפגוע בו) התשובה תמיד הייתה כן טבעי ואוהב. החלטתי שאני חייבת לבדוק בעצמי. בזמן שישן בדקתי לו את הטלפון וגיליתי שיחה עם בחורה אחרת בעלת תכנים מיניים. הייתי בהלם ולא הבנתי איך הוא יכל לעשות דבר כזה. מהשיחות לא היה ברור לגמרי מה טיב הקשר בניהם.. ישר הערתי אותו ודרשתי הסברים. הוא אמר שזו בחורה שהוא מכיר מלפני שיצאנו והם התחילו שוב לדבר לאחרונה, והצטער ונשבע שהם רק דיברו בהודעות, שלחו קצת תמונות אבל לא נפגשו ולא היה סקס בניהם. הוא באמת נראה מצטער ומתחרט אבל באותו רגע דרשתי שילך ואני צריכה זמן לעצמי. אחרי 3 ימים דיברנו ושאלתי כל מה שרציתי לדעת. הוא שיתף פעולה ושוב הצטער נורא והוא כנראה עשה את זה מחסך בסקס. (לא ידעתי אם לקבל את ההסבר הזה מאחר ועשינו דברים אחרים). החלטתי לתת לזה עוד צ'אנס ולהאמין לו שבאמת הוא לא נפגש איתה ולא הייתה "באמת בגידה". בהתחלה היה לי קשה בקשר המיני איתו ואחרי כמה חודשים זה השתחרר אבל הכאבים עדיין נשארו עד היום. ובעכבות כך גם החשק המיני שלי ירד כמעט לחלוטין.. לצערי. היום כבר עברו כמעט שנתיים מאותו מקרה, אבל אני לא מרגישה שאני מצליחה להתגבר על זה באמת. אני מרגישה שאני עדיין לא בוטחת בו לגמרי. הוא היה מדהים בתקופה שאחרי אבל עדיין הוא אוהב את הפרטיות שלו בטלפון ואמר שהוא לא מוכן שאני יסתכל לו בשיחות כי זה לא בריא לקשר, ואם אנחנו ממשיכים אני צריכה לבטוח בו גם בלי לראות אותן. אני מסכימה עם זה אבל מאוד קשה לי. אני כל פעם מגיעה לאותה מחשבה של אולי הוא עדיין מדבר עם מישהי ולפעמים הוא עובד עד שעות מאוחרות כך שגם מחשבות יותר גרועות מתגנבות לפעמים. ותמיד אחרי שאני מדברת איתו על כך הוא אומר לי שהוא נשבע שאין לו אף אחת אחרת ובאמת נראה שהוא מצטער על אותו מקרה והוא למד לקח. ועדיין. לאחרונה אני מרגישה שוב שיש הסתרה של הטלפון. הוא קנה טלפון חדש ושם נעילת טביעת אצבע.. וכל דבר קטן כזה מחזיר אותי לאותה הרגשת חוסר ביטחון. אני כבר לא יודעת מה לעשות.. אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני. המיניות שלנו כרגע קצת המשבר ואני באמת מנסה לעבוד על הבעיה, ופועלת כדי להתחיל טיפול נגד הכאבים בסקס. אבל גם אחרי שנתיים אני לא מצליחה לסמוך עליו שוב.. הוא לא נתן לי סיבה ממשית לא לסמוך עליו חוץ מזה שהוא רוצה פרטיות בטלפון. אבל זה תמיד היה ואני לא יודעת אם זה סתם כי הוא באמת רגיש לפרטיות שלו או בגלל משהו אחר. מרגישה נורא מבולבלת.. אני אוהבת אותו אבל מרגישה שאם אני לא מסוגלת לסמוך עליו אולי עדיף לדבר איתו ולשקול את הפסקת הקשר.. אשמח לעצה והכוונה. תודה

שלום רב כדאי שתפני דחוף עם חברך למטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית לטיפול זוגי מיני משולב. הקושי לסמוך על החבר שלך יכול לתרום לכאבים בחדירה,הכאבים בחדירה יכולים לתאום למתח והתרחקות בזוגיות,טיפול משולב יכול לעזור לכם לצאת מהמעגלים הסגורים האלה,תפנו דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים