אשמח שתקראו בתוכן השאלה.

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

27/12/2016 | 11:24 | מאת: זהבה

שלום. אני נמשכת להמון בחורים שאני מתכתבת איתם, אני מאוננת המון כבר מגיל קטן וכן הייתה לי טראומה מתמשכת הקשורה במין עם בחורים מזדמנים. אני חוששת שאולי אני מכורה למין או נימפומנית ואני לא יודעת בדיוק למה ואני רוצה לדעת. יש אבחון באינטרנט שאוכל לעשות? לא מצאתי בעצמי. ומהן דרכי הטיפול לשני המקרים השונים?

שלום רב השאלות שאת שואלת מאוד מורכבות ויכולות להיות קשורות זו לזו, לא מתאים לעבור אבחון כזה באינטרנט אלא בפגישה מקצועית.בכל מקרה אנחנו מטפלים בכל הבעיות האלה. תפני למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים