לד"ר ליאורה בעיה רפואית?

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

26/12/2016 | 00:03 | מאת: ליטל

שלום, יש לי כנראה בעיה שאין לי שום עוררות מינית מבחינה נפשית ואי לכך אני נמנעת מקשר כי כל הנושא הזה מעיק עליי ולא יתכן קשר ללא מין ומגע. אני מרגישה שאף פעם אין לי חשק להיכנס למיטה לא מאוננת לא חווה חסכים.. ואני כבר בתולה בגיל מאוחר מה שנקרא בגל הרצון להימנע מכל סיטואציה מינית. מצד שני חברות כן חשובה לי אבל ויתרתי על זה. אינני יודע למה אני ככה אבל הבנתי שיש לי בעיה משוטטות ברחבי האינטרנט וקריאה על בנות שמספרות שהן ממש רוצות מין או מאוננות ואתי זה בכלל לא מעניין. איך אפשר לבדוק אם יש לי בעיה רפואית? לא זוכרת מתי הייתי חרמנית לא יודעת מה זה...

סביר להניח שבעיתך איננה רפואית אבל ניתן לעשות בדיקות דם להערכה הורמונלית כדי לשלול בעיות מהסוג הזה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים