קושי בקיום יחסים פעם ראשונה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

20/12/2016 | 17:01 | מאת: ל.

שלום, אני והחבר ניסינו לקיים יחסים כשאני בתולה והוא לא. העניין הוא, שהוא לא מצליח לחדור אפילו באופן התחלתי. כאילו לא מוצא את המקום בכלל. (שוב, הבחור בעל נסיון). זה לא הגיע למקום שהתחלתי להרגיש כאב , אלא חוסר יכולת לחדור בכלל. אצבע אחת הוא הצליח להכניס וזה כאב קצת. מעבר לזה לא ניסה. השאלה מה לעשות? האם צריך לפנות לרופאת נשים כדי לבדוק אם יש בעיה? תודה

הסיבות יכולות להיות רפואיות במידה ויש בעיה עם קרום הבתולים או רגשיות אם את מאוד מכווצת וננעלת בכל מקרה כדי להגיע לאבחנה מה הבעיה עליך לפנות לרופא נשים לבדיקה כדי לשלול בעיה בקרום הבתולים

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים