בן 5.5 לא גמול בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

18/08/2012 | 22:48 | מאת: ללי

שלום ד"ר קושניר. בני בן 5.5 גמול ביום מגיל 3. בלילה מרטיב כל לילה, מאחר וראיתי שהוא לא יוזם להוריד חיתול (כמו שעשה בגיל 3 ביום) החלטתי מעצמי לשכנע אותו, הורדנו חיתול ואני מעירה אותו כל לילה לשרותים ועדיין כמעט כל בוקר הוא קם רטוב.הבטחנו פרסים גדולים והוא מקבל הרבה עידוד אבל כנראה שבאמת הוא לא מרגיש שזה יוצא כמו שהוא אומר. אני חושבת לחזור לחיתול בלילה כי זה כבר קשה כל ההתעסקות בבוקר עם המצעים וכו'. שאלתי מה ניתן לעשות?

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים