הרטבות לילה חוזרות ונישנות- בת 4

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

29/07/2012 | 00:32 | מאת: אמא

שלום רב, ביתי בת 4 גמולה מזה שנתיים. הבעיה העיקרית היא בלילות. מדי לילה הילדה מרטיבה במיטה. 1. אנו תקופה ארוכה מקימים אותה לעשות פיפי מתוך שינ ה אך גם השיטה הזו לא תמיד עובדת- האם להמשיך ולהעיר את הילדה בלילה באופן ייזום על ידנו? 2. למיטב הבנתי ניתן לטפל בבעיות הרטבה אצל ילדים החל מגיל 5, הטם נכון הדבר? 3. מהו הפתרון האידיאלי לבעיה? תודה מראש

בהחלט ניתן לטפל בילדה כבר בגיל זה באצעות זמזם הרטבה אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים