הרטבת לילה - בן 4

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

21/07/2012 | 23:15 | מאת: שושה

בני בן 4 גמול מפיפי וקקי מגיל 3, ביום שהחליט להוריד חיתול, לא הסכים לשים תחתון גמילה בלילות, זרמנו איתו, בחודשים הראשונים היינו לוקחים אותו לשירותים מתוך שינה ולאחר מכן הפסקנו, עד לפני חודש וחצי היה מתעורר מידי פעם בלילות לעשות פיפי והפספוסים התמעטו, מלפני חודש וחצי מרטיב כל לילה במיטה. מבקשת את עזרתך הדחופה.

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות טיפול על ידי זמזם הרטבה אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים