אמא מתוסכלת

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

19/06/2012 | 09:22 | מאת: תמרה

בוקר טוב הבת שלי בת ה-6 ילדה חכמה אך יש לה שני הרגלים שאני לא יודעת מה לעשות איתם: 1. היא מוצצת באצבע למרות כל הנסיונות שלנו להפסיק הרגל זה השתמשנו במריחת מרה על האצבע אך לשווא. 2. היא מרטיבה בלילה ואפילו בשנה האחרונה ואפילו יותר אני שמה לי טיטול בלילה. הטיטול נהיה קטן ואין מידה גדולה יותר והיא עדיין מרטיבה, יש לציין שיש ימים שהטיטול נשאר יבש אך היא מעדיפה לשים אותו בכל זאת אשמח לקבל עצות. תודה מראש

ניתן לסייע לכם בפתרון בעיית ההרטבה באמצעות זמזם הרטבה אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית. טיפול זה מיועד לתקן את השיבוש במערכת הרפלקסים המפקחת על השליטה בשלפוחית השתן.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים