גמילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

02/05/2012 | 10:08 | מאת: לילך

בני בן ה 2.5 שולט יפה על צרכיו בבית אם זה אחה"צ או בשבתות מבקש פיפי/ קקי אפילו באמצע הארוחה הוא מרגיש ואומר ועושה והכל בסדר חוץ מבלילה שהוא עם טיטול והוא קם עם טיטול כבד ! הבעיה היא בגן בשום אופן הוא לא עושה תמיד מפספס ולא מוכן לגשת לשרותים שלהם ואם הוא כבר ניגש ועם עוד חבר או לבד הוא לא מוכן לעשות ואח"כ מפספס , והגננת (גן פרטי) אומרת לי כל הזמן שהוא לא מוכן לגמילה אבל אצלי בבית הכל בסדר אני לא מבינה למה הוא מפספס בגן ולא מוכן לעשות שם ? ניסיתי הכל איתו כולל הפתעות בתיק אם ייעשה טבלה לגן הילד עושה דווקא ?! למה ? אם הוא לא היה מוכן אז לא היה עושה בבית ? היה גם מפספס , אבל בבית אני מרוצה ממנו. תעזור לי בבקשה ...

נסי לשהות עם הילד מספר שעות בגן במשך כמה ימים. כמו כן נסו להביא מהבית מקטין אסלה בו תשתמשו גם בגן. מכל מקום המנעו מהפעלת לחץ על הילד ואפשרו לו להתנהג בגן באופן שונה מאשר בבית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים