בעית יציאה אחרי גמילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

18/04/2012 | 08:40 | מאת: שרון

שלום, גמלתי את בני בן השנתיים וחצי מחיתולים במהלך החג. מבחינת מתן שתן, הכל היה חלק. הוא מבקש ועושה וכמעט שלא מפספס אך הוא לא עשה אף לא פעם אחת קקי בשירותים. בפעמים היחידות שכן עשה זה היה בתחתונים. נכון לעכשין מאז יום שבת האחרון (4 ימים) לא היתה לא שום יציאה. מה עושים? אציין שאין לו שום פחד לגשת ולשבת לשירותים ולשבת

א. פני אל רופא הילדים. ב. במידה ולא יספק פתרון מומלץ לפנות אל מרפאה המתמחה בטיפול בחרדת אסלה.

01/05/2012 | 21:17 | מאת: אמא שבנה סבל מאותה בעיה

בני סבל בדיוק מאותה בעיה וקרה מצב בו לא היו לו יציאות כשבוע. רופא הילדים נתן לנו סירופ שמעודד יציאות (לא שלשול) כך ש"נאלץ" לעשות ואז זה הסתדר מעצמו לאחר שבוע נוסף. בהצלחה!

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים