מה עושים עם בן 2.5 שלא רוצה לעשות באסלה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

02/04/2012 | 15:03 | מאת: ניקיטה

שלום רב, בני עשה כמה פעמים ב-4 חודשים האחרונים פיפי וקקי בשרותים וקיבל על כך פרס בכל פעם. כיום, הוא שונא להחליף חיתול ואני כל הזמן אומרת לו שכאשר ילמד לעשות צרכים רק בשרותים, לא יזדקק לחיתול כלל. אני מנסה גם בכל מיני דרכים אחרות כמו "אתה ילד גדול", "תראה את החבר הזה והזה..." וכדומה. הדרבון לא עוזר שהרי כל פעם שאני שואלת אותו אם הוא רוצה לעשות בשרותים, הוא עונה שהוא רוצה בחיתול. לציין כי נולדה לו אחות לפני חודש. כיצד אני יכולה לגרום לו לרצות לעשות צרכים בשרותים ? תודה רבה מראש, ניקיטה

אין לגבי סוגיה זו תשובה פשוטה וקצרה. מומלץ לפנות להתייעצות מקצועית ולפעול על פי תכנית ברורה ומגובשת מראש.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים