בן 3 עדיין לא גמול

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

01/04/2012 | 12:05 | מאת: אמא

בני בעוד שבוע בן 3, היתי רוצה להתחיל איתו בגמילה למרות שנראה לי שהוא בכלל לא בכיוון,שאלתי היא איך אני מתחילה בגמילה?האם להושיב אותו או ללמד אותו לעשות בעמידה?האם להוריד לו טיטול מיד גם ביום וגם בלילה?האם לחכות עוד כמה חודשים כשאראה סימנים ממנו?אשמח לקבל כמה עצות להתחלה.תודה מראש.

את מעלה שאלות חשובות. אכן מומלץ לבצע את הליך הגמילה על בסיס תכנית ברורה ומגובשת מרשא. ניתן לקבל סיוע כזה מאנשי מקצוע בתחום.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים