הרטבה משפחתית

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

29/02/2012 | 21:22 | מאת: שושי

ד"ר קושניר שלום. נכון להיום, יש לי שלושה ילדים מרטיבים בלילה! גילאי 7,5 ו-3. פניתי למרפאתך מעבר להתעניינות- כרגע אני לא במצב כלכלי לרכוש שלושה זמזמים:) השאלה שלי היא: למה? האם זה שייך לתורשה ? איך זה ששלושתם מפספסים כל לילה, אלא א"כ נקח אותם בשנתם לשרותים. על תשובתך אודה.

אכן בעיית ההרטבה היא ברוב המקרים על רקע תורשתי. ברוב המקרים מישהו מההורים או מישהו מהדודים הרטיב עד גיל מאוחר.

כן - אצל רוב הילדים שמרטיבים אחד ההורים או אחד הדודים הרטיב בילדותו

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים