בן 2.11 - הרטבת לילה ובריחות ביום

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

20/02/2012 | 10:18 | מאת: אביבית

שלום, בני בן שנתיים ו-11 חודשים. נגמל מטיטולים בגיל שנתיים וחצי מיוזמתו. מההתחלה הורדנו לו טיטול גם בלילה. בחודשיים הראשונים היו פספוסים פה ושם ביום ובלילה אבל לא רציניים. כיום הוא קם כל בוקר רטוב ולעיתים אף מתעורר בלילה ומבקש שנחליף לו בגדים שכן לא נעים לו לישון רטוב. בנוסף, הוא מפספס לעיתים במהלך היום. אציין כי כשהוא היה בן שנתיים ושלושה חודשים נולדה לו אחות. שאלותיי הן: כיצד לנהוג עם ההרטבה בלילה? לכעוס? לא לכעוס? פשוט להחליף לו לכבס כל הזמן? לא להגיב? כיצד ניתן להפסיק זאת? רצינו לשים לו "תחתונים של הלילה" - תחתוני גמילה אבל הוא לא רוצה. כמו כן, מה לעשות עם זה שבורח לו במהלך היום? בשורה התחתונה, אנחנו לא רוצים לעשות מזה סיפור גדול ולא רוצים לעשות לילד טראומה אז מה עושים? תודה, אביבית.

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית. מכל מקום המנעו מתגובות של כעס כלפי הילד.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים