גמילה בלילה לילדה בת 4.5 +

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

04/01/2012 | 09:07 | מאת: אתי שחר

שלום, ביתי בת 4.5 +, מגיל שנתיים וחודשיים גמולה ביום-אבל בלילה זה פשוט לא הולך!! אני מנסה כבר שנתיים לגמול אותה בלילה, בכל תקופת הקיץ-אני משקיעה וממש מרימה אותה לפיפי בלילה 3 פעמים, מהקיץ האחרון אמרתי שאני לא אפסיק והמשכתי עם זה לחורף עכשיו,זה ירד אומנם ל-2 בלילה , עד היום אני עושה לה לפני שאני עולה לישון ככה לפני חצות וב-2 לפנות בוקר והיא מחזיקה לפעמים ולרוב לא, ואם אני מפספסת בדקה את הזמן היא פשוט עושה בריכה במיטה, ישנה בתוך זה ולא מתעוררת אפילו. יש לה שינה מאוד מאוד חזקה , לא מתעוררת מכלום,לא מרעש אפילו. אני כבר לא יודעת מה לעשות תאמת. נא עזרתך

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה בטיפול באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה , ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים