בן 3.5 שמרטיב בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

03/01/2012 | 02:27 | מאת: טלי

שלום, בני בן 3.5 והתחיל להרטיב במיטה. לפני כן הגמילה מהטיטול היתה בגיל שנתיים ו-8 ומאז לא הרטיב כלל במיטה כי הגמילה היתה מוצלחת. לפני כ-4 חודשים היה חולה בשפעת ומאז התחיל להרטיב במיטה. כמה שיחות שעשיתי ועודדתי אותו שאם יקום יבש יקבל הפתעה פעם זה עבד ופעם לא. אבל אחרי חודש מאז השפעת הפסיק להרטיב בלילה למשך 3 שבועות אולי במשך ה-3 שבועות האלה הרטיב פעמיים. אבל הנה שוב לפני שבוע וחצי חלה שוב בשפעת ושוב בעיית ההרטבה. הילד שלי הוא מאוד אסטתי וכשהוא קם רטוב הוא מתבייש ומבקש שאני יחליף לו הוא ממש נגעל כשזה קורה. -אולי צריך בדיקת רופא ילדים? כליות וכו'? -אולי זה קשור לגן , לתחילת שנה? זה ממש משגע אותי כי הוא לא היה כזה בכלל הכל היה מושלם עם הגמילה!!! מה שכן מאז הגמילה הראשונית זה כמעט שנה, אז מה קורה פה???

נראה כי מדובר במקה שגרתי של הרטבת לילה משנית. ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה בטיפול באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה , ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים