הרטבת לילה לאחר גמילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

07/12/2011 | 05:55 | מאת: מאי

בתי בת שלוש בגיל שנתים וחודשיים נגמלה מחיתולים באופן מלא גם ביום וגם בלילה לאחרונה בערך שבועיים-שלושה היא מרטיבה בלילה בימים הראשונים הייתי לוקחת אותה לשירותים בלילב וזה עזר אבל עכשיו המצב מחמיר גם שאני לוקחת אותה לשירותים היא מפספסת ואפילו פעמיים. בנוסף נראה כי יש לה בימים האחרונים חלומות היא מתעוררת פעמים שלוש בלילה (דבר שלא היה) ובוכה אמא. אני ממש מיואשת ואשמח לקבל עצה ואף פתרון לבעיה.

במידה והבעיה לא תעלם מעצמה בשבועיים הקרובים מומלץ לפנות אל מרפאת הרטבה.

24/12/2011 | 20:27 | מאת: רחלי

ביתי בת ה10 עדיין מרטיבה בלילה מה עלי לעשות

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים