בן 3.5 מרטיב

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

20/11/2011 | 00:50 | מאת: גלית

שלום רב, הבן מרטיב במיטה , אנו דואגים לא לתת לו לשתות מים בשעות הערב ודואגים שהוא יעשה את צרכיו לפני השינה ובכל זאת הילד מרטיב ישנם פעמים בודדות מאוד שהוא קם יבש והוא מבין מאוד ושמח ומרגיש נהדר וביום שהוא מרטיב הוא כועס מאוד מה עלינו לעשות תודה, גלית

א. אין להגביל את הילד בשתיה בשעות הערב. הניחו לו לשתות כאוות נפשו.זו ממש לא הדרך לפתרון הבעיה. ב. ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה במסגרת הדרכה , ליווי ומעקב במרפאת הרטבה.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים