הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

15/11/2011 | 20:22 | מאת: עינב

בתי נגמלה במשך היום באופן מוחלט כבר לפני 10 חודשים עם זאת החיתול בלילה מלא וכבד גם אם היא עושה פיפי לפני השינה. גם בשנת הצהרים פעמים רבות בורח לה. השאלה היא: מאחר ובתי מאוד דומה לאחיה בתהליך ההתפתחות וכן ברגישויות השונות וגם הוא נגמל לחלוטין(מקווה) בעזרת זמזם רק בשנה האחרונה(הוא בן שמונה) האם יש טעם לחכות שנים של כביסות ותסכולים ..או להתחיל מוקדם יותר את כל תהליך הגמילה בעזרת זמזם? מהו הגיל המוקדם ביותר בהנחה שאין שום שינוי והצמצום בכמות השתן בלילה ?תודה

אם מדובר על ילדה בת שלש אוקרוב לשלש ומעלה _ ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים