גמילה בלילה-מותשים!!!

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

01/11/2011 | 09:58 | מאת: טלי

שלום, הבת שלי בת שנתיים ושמונה חודשים ובתהליך של גמילה כבר בערך 4 חודשים. במהלך שעות היום חוץ מבריחה קטנה של פיפי כמעט ואין בעיה והיא יודעת לשלוט היטב (אלא אם כן לא בא לה והיא ביום של דווקא... :) ) הבעיה שלנו היא בזמן שינה. היא כבר חודש וחצי בלי טיטול בלילה -90% מהלילות היא קמה רטובה גם בלילה וגם בשנת צהריים בגן. העניין הוא שכשהיינו במלון ואמרנו לה שאסור לעשות פיפי בלילה במיטה אז היא לא עשתה וכשהיא ישנה איתי בצהריים בשישי במיטה היא יודעת שאסור לעשות פיפי ולא עושה ומשום מה במיטה שלה ובגן היא לא מפסיקה לעשות פיפי...... על פניו נראה שהיא כ"כ שקועה בשינה שהפיפי וזה שהיא רטובה לא מפריעים לה. וכמובן שהיא לא מוכנה לחזור לטיטול ואנחנו גם לא היינו רוצים בכך..... אנחנו יודעם שהיא מסוגלת אבל משום מה היא לא מפנימה.... אנחנו מאוד מתוסכלים מזה. מה אפשר עוד לעשות???? שיחות ואפילו פיפי-פרס כבר לא עובדים..... אנא עזרתך.....

מומלץ לפנות למרפאת הרטבה. לקבל הדרכה לגבי כל ההתנהלות שלכם בנושא הרטבת הלילה של הילדה ולקבל גם טיפול.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים