גמילה בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

30/10/2011 | 22:35 | מאת: נטע

שלום רב, בתי בת 4. בגיל שנתיים וחצי נגמלה מחיתול ביום. רק בחודש אוגוסט האחרון התחלנו בגמילה בלילה. היא ישנה בלילה כ-12 שעות, ישנה חזק והיה לי חבל עד כה להעירה בלילה. כעת, אני לוקחת אותה מתוך שינה לשירותים. בגלל ששותה סמוך לשינה , וכן ישנה לילה ארוך (ללא קימה)- יוצא לי לקחת אותה לשירותים כ-3 פעמים (נרדמת ב-6, ואני לוקחת אותה לשירותים כל 3-4 שעות בערך). האם זה בסדר ? כשלקחתי אותה פעם/פעמיים- ברח לה...

על מנת לפתור את הבעייה יש להעיר את הילדה בדיוק כאשר מתחילחה ההרטבה. פעולה זו מתבצעת כאשר מטפלים באמצעות זמזם הרטבה. הההתערבות שלכם לא ממש מובילה לפתרון הבעיה.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים