הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

29/10/2011 | 14:05 | מאת: נעמה

בית בת 4 ו- 9 חודשים. נגמלה ביום סביב גיל 3 אך גם כיום יש עדיין פיספוסים כאשר עסוקה במשחק. בלילה לעומת זאת היו לה לילות בודדים יבשים. עד לפני מספר חודשים השתמשה ב"תחתוני לילה" לא מסכימה לשים אותם יותר. (יש לציין שיש לה אחות תאומה שגמולה לחלוטין).רק לאחרונה זה התחיל להטריד אותה שהיא קמה רטובה. האם יש מקום להתחיל בטיפול?

יש בחלט מקום לטפל בבעיית ההרטבה של הילדה. בדרך כלל התערבות טיפולית באמצעות זמזם בלילה פותרת גם את בעיית ההרטבה ביום.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים